ännu en gång.

idag vaknade jag halv 10 utav att linus springer in i rummet och skriker: KLOCKAN ÄR HALV 10!!!
för elias och linus skulle byta elias cross mot en fiddy och en mini motor, så dom var tvungna att gå upp tidigt.
men då gick vi upp, satte på oss gårdagens kläder och gick hem till linus, och jag gick direkt upp till linus rum och la mej igen, haha, somna as fort och sov som en stock till klockan 12, då elias kommer och kastar sej på mej och skriker.... kul :(
men sen låg jag och morna mej en stund.
sen tog vi bussen som gick 5 minuter över 1 in till stan, på bussen träffade vi emma och martin  ( fett söta!!)
sen gick vi med dom ett tag på stan och så mötte vi upp emmas kompis också :)
men sen gick emma och hennes kompis och fikade, medan jag, elias och martin stod kvar utanför JC och väntade på elias mamma som skulle komma med pengar till ***** ***** ****** som var VÄLDIGT AKUT.
till slut så kom hon i alla fall och då gick vi och köpte ***** ***** ******, sen gick vi hem och då ringer mamma och berättar att en familj som är kompis med våran familj, deras son Mattias som är lika gammal som min storebror (23, fyller 24 i år) precis tagit livet av sej.... så det gav mej en chock, men jag försöker att inte tänka så mycket på det....
så nu har ännu en som betyder/betytt mycket för mej dött, varför liksom ?!
men jag hade inte träffat mattias på säkert flera år, men jag kommer ihåg när jag var liten och min storebror och mattias brukade leka med mej, och jag brukade spionera på dom när dom satt inne på mattias rum, och jag såg verkligen upp till honom när jag var liten.
men jah.. *känner nu att jag snart kommer börja gråta igen...*
men sen duschade vi och sen drog vi ut till berghammar (till linus) och åt max burgare, och nu sitter jag vid linus dator och killarna håller på och mekar.. borging.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0